Advertisement

Φωτια Κρητη - Tsfm Ata7syxim / Inshare μεγάλη φωτιά στην κρήτη.

Φωτια Κρητη - Tsfm Ata7syxim / Inshare μεγάλη φωτιά στην κρήτη.. Το θετικό είναι πως δεν πνέει δυνατός άνεμος έτσι ώστε. Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στον άγιο νικόλαο! Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (7/7) στην πρέβελη, στο ρέθυμνο της κρήτης, εξακολουθεί να απειλεί το φοινικόδασος που υπάρχει στην περιοχή. Οι φλόγες καίνε χορτολιβαδική έκταση, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη.

Οι φλόγες καίνε χορτολιβαδική έκταση, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (7/7) στην πρέβελη, στο ρέθυμνο της κρήτης, εξακολουθεί να απειλεί το φοινικόδασος που υπάρχει στην περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου. Απομακρύνονται κάτοικοι από οικισμούς του ηρακλείου! Τρίτη, 22 ιουνίου 2021 15:26.

Krhth Se Yfesh H Fwtia Poy 3espase Se 3yloyrgeio Sto Gazi Reader
Krhth Se Yfesh H Fwtia Poy 3espase Se 3yloyrgeio Sto Gazi Reader from www.reader.gr
Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (7/7) στην πρέβελη, στο ρέθυμνο της κρήτης, εξακολουθεί να απειλεί το φοινικόδασος που υπάρχει στην περιοχή. Το θετικό είναι πως δεν πνέει δυνατός άνεμος έτσι ώστε. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (15.08.2018) στην περιοχή του αγίου στεφάνου, δίπλα από την λεωφόρο λίμνης μαραθώνα. Pluralism / αυγ 04, 2021 περισσότερα σχετικά: Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το απόγευμα της κυριακής στην περιοχή κοκκίνη. Λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της πέμπτης εκδηλώθηκε φωτιά στο καστέλλι φουρνής. Φωτια κρητη φωτιά στην κρήτη:

Φωτιά τώρα σε σαλαμίνα και κρήτη:

Φωτια κρητη φωτιά στην κρήτη: Pluralism / αυγ 04, 2021 περισσότερα σχετικά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βροχεία στην αίγινα. Απομακρύνονται κάτοικοι από οικισμούς του ηρακλείου! Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με. Κρήτη τελευταία νέα και ειδήσεις από κρήτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι μεγάλη, ωστόσο δεν απειλεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στο πεδίο βολής στην περιοχή των γουβών του δήμου χερσονήσου. Φωτιά τώρα σε σαλαμίνα και κρήτη: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά jun 16, 2021 · σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στον άγιο νικόλαο! Στο σημείο έχουν σπεύσει δέκα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου. Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (15.08.2018) στην περιοχή του αγίου στεφάνου, δίπλα από την λεωφόρο λίμνης μαραθώνα. Χανιά | φωτιά σε γνωστό ξενοδοχείο στην αγία μαρίνα. Τρεις νεκροί από θερμοπληξία στον άγιο νικόλαο! Εκκενώθηκαν οι οικισμοί κάτω βιάννος και χόνδρος.

Kxc3lz80kjukim
Kxc3lz80kjukim from eretikos.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει δέκα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το απόγευμα της κυριακής στην περιοχή κοκκίνη. Ήταν ο κολλητός του από παιδιά, έγινε και κουμπάρος του, όμως σύμφωνα με το creta24.gr ο ανταγωνισμός δηλητηρίασε τη σκέψη του και κατηγορείται ότι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στο πεδίο βολής κρήτης, στην περιοχή των γουβών του δήμου χερσονήσου. Οι φλόγες καίνε χορτολιβαδική έκταση, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Inshare μεγάλη φωτιά στην κρήτη. Απομακρύνονται κάτοικοι από οικισμούς του ηρακλείου!

Τρίτη, 22 ιουνίου 2021 15:26.

Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι μεγάλη, ωστόσο δεν απειλεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Μεγάλη φωτιά κοντά στο πεδίο βολής γουβών 22/6/2021 αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στο πεδίο βολής στην περιοχή των γουβών του δήμου χερσονήσου. Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με. Μεγάλη πυρκαγιά στο πανεπιστήμιο της κρήτης: Απομακρύνονται κάτοικοι από οικισμούς του ηρακλείου! Εκκενώθηκαν οι οικισμοί κάτω βιάννος και χόνδρος. Χανια, κρητη, ελλαδα, ηρακλειο, ρεθυμνο, ηρακλειο, καιροσ, αποψη, chania, λασιθι, εκλογεσ, συριζα, ζωδια, τροχαιο, xania, δημοσ χανιων, συλληψη, πλατανιασ, σχεσεισ, news, αλεξησ τσιπρασ, αστυνομια, φωτια, βουλη, σεισμοσ, συλληψεισ, ελλαδα\, τουρισμοσ, τσιπρασ, ζαρπακια Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (7/7) στην πρέβελη, στο ρέθυμνο της κρήτης, εξακολουθεί να απειλεί το φοινικόδασος που υπάρχει στην περιοχή. Φωτια κρητη | jun 01, 2021 · φωτια τωρα: Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το απόγευμα της κυριακής στην περιοχή κοκκίνη. Τρίτη, 22 ιουνίου 2021 15:26.

Μία μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου στον καταυλισμό των ρομά στα δύο αοράκια στο ηράκλειο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου. Θύματα του ισχυρού καύσωνα που πλήττει και την κρήτη τρεις ηλικιωμένοι άνθρωποι 7 ώρες πριν Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι μεγάλη, ωστόσο δεν απειλεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ήταν ο κολλητός του από παιδιά, έγινε και κουμπάρος του, όμως σύμφωνα με το creta24.gr ο ανταγωνισμός δηλητηρίασε τη σκέψη του και κατηγορείται ότι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του.

Kemtzkkmzsj0am
Kemtzkkmzsj0am from i1.prth.gr
Μεγάλη φωτιά κοντά στο πεδίο βολής γουβών 22/6/2021 αγρίνιο: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (15.08.2018) στην περιοχή του αγίου στεφάνου, δίπλα από την λεωφόρο λίμνης μαραθώνα. Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το απόγευμα της κυριακής στην περιοχή κοκκίνη. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στις δύο περιοχές Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά jun 16, 2021 · σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Φωτιά τώρα σε σαλαμίνα και κρήτη: Η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα (7/7) στην πρέβελη, στο ρέθυμνο της κρήτης, εξακολουθεί να απειλεί το φοινικόδασος που υπάρχει στην περιοχή.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στο χωριό φουρνή, του νομού λασιθίου.

Pluralism / αυγ 04, 2021 περισσότερα σχετικά: Θύματα του ισχυρού καύσωνα που πλήττει και την κρήτη τρεις ηλικιωμένοι άνθρωποι 7 ώρες πριν Φωτια κρητη φωτιά στην κρήτη: Φωτια κρητη | jun 01, 2021 · φωτια τωρα: Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στις δύο περιοχές Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με. Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το απόγευμα της κυριακής στην περιοχή κοκκίνη. Χανια, κρητη, ελλαδα, ηρακλειο, ρεθυμνο, ηρακλειο, καιροσ, αποψη, chania, λασιθι, εκλογεσ, συριζα, ζωδια, τροχαιο, xania, δημοσ χανιων, συλληψη, πλατανιασ, σχεσεισ, news, αλεξησ τσιπρασ, αστυνομια, φωτια, βουλη, σεισμοσ, συλληψεισ, ελλαδα\, τουρισμοσ, τσιπρασ, ζαρπακια Ήταν ο κολλητός του από παιδιά, έγινε και κουμπάρος του, όμως σύμφωνα με το creta24.gr ο ανταγωνισμός δηλητηρίασε τη σκέψη του και κατηγορείται ότι ήταν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του. Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (15.08.2018) στην περιοχή του αγίου στεφάνου, δίπλα από την λεωφόρο λίμνης μαραθώνα. Μεγάλη πυρκαγιά στο πανεπιστήμιο της κρήτης:

Posting Komentar

0 Komentar